• LEVERTIJD 7 dagen

  • 06-14567151 (Bereikbaar van 9 – 21 uur)
  • Bezorgen in heel Nederland

Over ons

OVER ONS.

Al meer dan 10 jaar maken wij kussens op maat in onze eigen atelier in Amsterdam. Duizenden klanten hebben wij al blij gemaakt met hun zelf samengestelde kussens op maat. Ons team bestaat uit de beste vakmensen, wij garanderen dan ook top kwaliteit kussens. Wij hebben de grootste collectie weerbestendige stoffen van Nederland. Ook krijgen we steeds meer stoffen in onze collectie voor binnen gebruik. Kom een kijkje nemen in onze showroom en laat je inspireren.

 


5 voordelen om voor PerfectPillows te kiezen:

1. Persoonlijke aanpak

Je hebt ons gevonden via internet, dat kan soms afstandelijk overkomen. Wij vinden een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Daarom zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Je kan ook een afspraak maken om onze showroom in Amsterdam Westpoort te bezoeken. Je kan dan alle stoffen en vullingen zien, voelen en uittesten. En is er iets niet helemaal duidelijk? Dan staan we je persoonlijk te woord om advies te geven.

2. Hoogwaardige afwerking

Bij ons koop je geen kussens op maat met een lelijke naad aan de zijkant van je kussen. Onze strakke kussens worden standaard afgewerkt met een zijband. Tussen de vulling en de kussenhoes komt er standaard een laag dacron, een soort synthetische watten. Hierdoor komt de hoes strak om de vulling heen te zitten en het zit ook nog eens lekker zacht.

3. Snelheid

Nu denk je misschien, dat gaat zeker wel heel lang duren voor mijn kussens klaar zijn? Maar nee hoor, de levertijd van ons kussens op maat is standaard 2 weken na de ontvangst van je betaling.

4. Jarenlange ervaring op het gebied van kussens

Al meer dan 10 jaar zijn wij elke dag bezig met onze passie: het maken van kussens op maat. In onze werkplaats in Amsterdam staan alle machines om jouw kussens perfect op maat te maken. Dit doen wij met een enthousiast team van vakmensen die er energie van krijgen om prachtige kussens te maken voor jou.

5. Resultaat

Wij worden heel blij van tevreden klanten. Het eindresultaat staat bij ons op nummer 1. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Lees hier de reacties van onze klanten.

Start met bestellen

Contact opnemen

Op onze website bestel je eenvoudig in 4 stappen jouw kussens op maat. Kom je er niet helemaal uit?

Bel ons of stuur een Whatsapp bericht op nummer 06 14567151 of laat een bericht achter op onze contactpagina

Bezoek ons

Ons atelier is gevestigd op Jarmuiden 30b in Amsterdam. We zitten in Amsterdam Westpoort vlak langs de A5, in de buurt van de Hornbach. Wil je langskomen in onze showroom om onze stoffen en kussens te bekijken, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9.00 - 18.00 uur. Bel of app ons op 06-14567151. Wij helpen u graag!

Perfectpillows kussens op maat

PerfectPillows is een handelsnaam van DEHA B.V. en bekend bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73091456