• LEVERTIJD 7 dagen

  • 06-14567151 (Bereikbaar van 9 – 21 uur)
  • Bezorgen in heel Nederland

Caravankussens

Caravan kussens op maat

Je bent op zoek naar caravankussens op maat of kussens voor in je camper. Nu vraag je je misschien waar rekening mee moet houden en wat de mogelijkheden zijn. Voor caravankussens kan je voor verschillende stoffen kiezen. Kies bijvoorbeeld een hippe veloursstof of juist voor praktisch kunstleer. Ook kan je voor een outdoorstof kiezen. Onze outdoorstoffen zijn water- en vuilafstotend en verkleuren niet in de zon. Ook zijn ze schimmelwerend en kan je ze gemakkelijk schoonmaken. Er zijn stoffen voor elk budget: kies bijvoorbeeld voor de budget vriendelijke Curacao stof of de kwaliteitsstoffen van Sunbrella.

Bekijk onze stoffencollectie

kussens-op-maat

Caravankussens bestellen

Het bestellen van caravankussens is eenvoudig. Start met het opmeten van de plek waar de kussens op maat moeten komen. Daarna kies je het type kussen.

Voor zitkussens kan je kiezen uit strakke kussens of plofkussens met zijband. Strakke kussens worden bij ons standaard afgewerkt met een zijband, je hebt dus nooit een lelijke naad op de zijkant van het kussen. Plofkussens met zijband zijn ook geschikt als zitkussens. Deze kussens kunnen maximaal 120 cm breed worden gemaakt. Als de kussens groter worden dan wordt het lastig om de vlokvulling mooi te verdelen en wordt het kussen hobbelig. In het binnenkussen dat in het plofkussen zit worden zogenaamde kamers gemaakt, een soort scheidingswanden, hierdoor blijft de vlokvulling goed op zijn plek en blijft je kussen goed in vorm.

Voor rugkussens kan je kiezen uit strakke kussens of plofkussens met of zonder zijband. In de 2e en 3e stap kies je de stof en kleur. In de laatste stap kies je een vulling en vul je de afmetingen in. Ook kan je hier kiezen of je de kussens afgewerkt wilt hebben met een bies. De prijs wordt direct berekend zodra alle gegevens zijn ingevuld.

Start met bestellen

kussens-op-maat

Caravankussens met afwijkende maten of vormen

Voor kussens met speciale vormen of afmetingen kun je ons het beste een email sturen met daarin de details van de gewenste kussens. Er zijn ook tal van oplossingen om te zorgen dat kussens niet verschuiven, zoals klittenband of het maken van lusjes aan het kussen. Een tekening of schets meesturen is handig, dan weten we zeker dat we elkaar goed begrijpen..

kussens-op-maat

Geschikte stoffen voor caravankussens

Er zijn veel verschillende stoffen en kleuren om je kussens op maat mee te maken.

Bekijk meer voorbeelden op onze inspiratiepagine

Wij maken onder andere tuinkussens op maat, kussens op maat voor buiten, loungekussens op maat, bootkussens op maat, caravankussens op maat, zitkussens op maat, bankkusens op maat, op maat gemaakte rugkussens, palletkussens op maat, stoelkussens op maat, ligbedkussens op maat, plofkussen op maat, matras kussenscop maat, kussens op maat voor loungeset, buiten stoelkussens op maat, kussenhoezen op maat, tuinstoel kussens op maat, rolkussens op maat, sierkussens, outdoor kussens op maat, indoor kussens op maat, vullingen op maat voor kussens en nog veel meer!