• LEVERTIJD 7 dagen

  • 06-14567151 (Bereikbaar van 9 – 21 uur)
  • Bezorgen in heel Nederland

Woontrends

De leukste woontrends voor 2023

Velours stoffen

Zachte stoffen zoals fluweel en velours zijn nog steeds populair. De zachte stoffen combineren mooi met alle woonstijlen. Of je nu van industrieel of klassiek houdt, een mooie velours stof past er altijd bij.

Nieuw in ons assortiment is de stof Glade. Deze velours stof is in 3 varianten verkrijgbaar: De Glade Smooth, de geheel effen variant, de Glade Stitch, een versie met een doorgestikt ruitpatroon en de Glade Stamp, met een mooi reliëf patroon.

kussens-op-maat

Velours stoffen zijn ook zeer geschikt voor kussens op maat. Maak er sierkussens van voor op de bank, of een mooi strak kussen voor op je eettafelbank.

De stof Glade is slijt- en kleurvast, vocht- en vlekbestendig, en kreukt, krimpt of pluist niet.

Verkrijgbaar in meer dan 25 kleuren.

Perfectpillows velours


Erkerbank

Heb je het geluk dat je een mooie erker in je huis hebt dan kan je hier een erkerbank in maken. De erkerbank maak je van MDF. De erkerbank maak je af met kussens op maat. Kies voor de zitting strakke zitkussens of comfortabele plofkussens. Voor de rugkussens gebruik je plofkussens. Zo creëer je een heerlijke extra zitplek.

Erkerbank PerfectPillows

Perfectpillows kussens op maat

Maak zelf een bank

Heb je nog een mooi houten bankje staan maar zit het niet comfortabel? Maar er zelf een leuke zitbank van. De zitkussens en rugkussens kan je op maat laten maken. In de stof en die kleur die bij jouw interieur past. Maak het af met leuke sierkussens.

Kussens op maat PerfectPillows

Kussens op maat PerfectPillows

Perfectpillows kussens op maat

Perfectpillows kussens op maat

Eettafelbank

Koken en tafelen met familie en vrienden zorgt voor veel gezelligheid. Door een eettafelbank aan tafel te zetten wordt het nog gezelliger. En bijkomend voordeel: als iedereen een beetje inschuift kan je met meer mensen aan tafel zitten. Met een kussen op maat maak je de eettafelbank helemaal af. Dat wordt urenlang genieten aan tafel op een lekker kussen op maat van PerfectPillows.

Eettafelbank

Kussens op maat PerfectPillows