• LEVERTIJD 7 dagen

  • 06-14567151 (Bereikbaar van 9 – 21 uur)
  • Bezorgen in heel Nederland

Tuintrends

De leukste tuintrends voor 2023

De ontstress-tuin

Groen in je tuin werkt rustgevend en vermindert stress. Geniet van de zon op je gezicht en neem rustig de tijd om buiten te zitten. Maak een lekker zitplekje tussen het groen waar je je even terug kunt trekken. Maak er een comfortable zitplek van door een mix van strakke en plofkussens.

kussens-op-maat

kussens-op-maat

Mix van binnen & buiten

Gezelligheid is het keyword van 2023. We hebben er behoefte aan. Gezellig met vrienden en familie in de tuin zitten, dat hebben we gemist de afgelopen 2 jaar. Dit zien we ook terug in deze tuintrend: het gezellig gevoel van de woonkamer wordt naar buiten vertaald. Sfeerverlichting, gezellige kussens en comfortabele zitmeubels zorgen voor een knus gevoel in de tuin. Je maakt het natuurlijk helemaal af met mooie kussens op maat een trendy stof.

 

Kussens op maat PerfectPillows

De 4 seizoenen tuin

Doordat we steeds meer thuis zijn en toch behoefte hebben aan buiten zijn wordt de tuin steeds vaker het hele jaar door gebruikt. Door een overkapping zit je altijd droog en als je heater of vuurkorf toevoegd zit je ook nog warm. Maak deze extra zithoek af met comfortabele kussens op maat en je wilt nooit meer naar binnen!

Kussens op maat PerfectPillows

kussens-op-maat

 

Vuurkorf

De open haard in de woonkamer is vaak de favoriete ontmoetingsplek voor familie en vrienden, en het roosteren van marshmallows boven een de barbeque is ook favoriete bezigheid. Moderne outdoor living combineert deze twee tradities in één met outdoor open haarden en vuurkorven. Deze trend blijft een van de snelst groeiende fenomenen in outdoor living voor 2023. Met een mooie bank met kussens op maat erbij is dit een garantie voor gezellige zomeravonden.

Kussens op maat PerfectPillows