• LEVERTIJD 7 dagen

  • 06-14567151 (Bereikbaar van 9 – 21 uur)
  • Bezorgen in heel Nederland

Ligbed kussens

Ligbedkussens op maat

Je bent op zoek naar kussens voor op je ligbed. Nu vraag je je misschien waar rekening mee moet houden en wat de mogelijkheden zijn. Voor een ligbedkussen kies je een stof die geschikt is voor buiten gebruik. Onze outdoorstoffen zijn water- en vuilafstotend en verkleuren niet in de zon. Ook zijn ze schimmelwerend en kan je ze gemakkelijk schoonmaken. Er zijn stoffen voor elk budget: kies bijvoorbeeld voor de budget vriendelijke Curacao stof of de kwaliteitsstoffen van Sunbrella.

Bekijk onze stoffencollectie

kussens-op-maat

Kussens op maat bestellen

Het bestellen van ligbedkussens zonder knik erin is eenvoudig. Start met het opmeten van de plek waar de kussens op maat moeten komen. Daarna kies je het type strak kussen. Strakke kussens worden bij ons standaard afgewerkt met een zijband, je hebt dus nooit een lelijke naad op de zijkant van het kussen.

In de 2e en 3e stap kies je de stof en kleur. In de laatste stap kies je een vulling en vul je de afmetingen in. Ook kan je hier kiezen of je de kussens afgewerkt wilt hebben met een bies. De prijs wordt direct berekend zodra alle gegevens zijn ingevuld.

Start met bestellen

kussens-op-maat

Ligbed kussens met een knik

Voor ligbedkussens met een knik kun je ons het beste een email sturen met daarin de details van de gewenste kussens. Er zijn ook tal van oplossingen om te zorgen dat kussens niet wegwaaien of verschuiven, zoals klittenband of het maken van lusjes aan het kussen. Een tekening of schets meesturen is handig, dan weten we zeker dat we elkaar goed begrijpen.

kussens-op-maat

Geschikte stoffen voor kussens op maat

Er zijn vele outdoorstoffen waar je uit kan kiezen. Deze stoffen zijn water- en vuilafstotend en schimmelwerend. Er zijn veel verschillende stoffen en kleuren om je kussens op maat mee te maken.

Bekijk meer voorbeelden op onze inspiratiepagine

Wij maken onder andere tuinkussens op maat, kussens op maat voor buiten, loungekussens op maat, bootkussens op maat, caravankussens op maat, zitkussens op maat, bankkussens op maat, op maat gemaakte rugkussens, palletkussens op maat, stoelkussens op maat, ligbedkussens op maat, plofkussen op maat, matras kussenscop maat, kussens op maat voor loungeset, buiten stoelkussens op maat, kussenhoezen op maat, tuinstoel kussens op maat, rolkussens op maat, sierkussens, outdoor kussens op maat, indoor kussens op maat, vullingen op maat voor kussens en nog veel meer!